Domů / EVS
Zboží 527 / 1616

9159050 - indukční smyčka pro IP interkomy - Externí


Žádné hodnocení. Kód: 0103-896 Produktové číslo: 8595159506722
Výrobce: 2N
Dostupnost: Zboží není na skladu, doba dodání 2-3 dny.
4.762 Kč bez DPH
5.762 Kč s DPH , plus doprava
 
9159050 - indukční smyčka pro IP interkomy - ExterníIndukční smyčka pro 2N IP interkomy.

2N® Induction Loop bezdrátově přenáší zvuk z 2N IP interkomu do naslouchátka sluchově postižené osoby. Návštěvníkovi budovy se sluchovým hendikepem tím umožní hlasovou komunikaci. Instalací indukční smyčky u dveří splníte nejen potřebné normy, ale i usnadníte uživatelům naslouchacího přístroje komunikaci např. s recepcí.


  • Přenos audia do naslouchátka
  • Jednoduché připojení k 2N IP interkomu
  • Vestavěná anténa

INSTALACE:

Zesilovač pro indukční smyčku může být umístěn na stěnu v místě, kde je požadováno pokrytí signálem, s využitím interní indukční smyčky. Krytí IP65 umožňuje venkovní použití. Zařízení je dodáváno s namontovaným čtyřžilovým kabelem o délce jeden metr pro zjednodušení připojení k vrátníku. Tento kabel má dva vodiče pro napájení 12 V DC a dva vodiče pro vstup signálu, vodiče jsou zapojené do spojovacího konektoru. Pokud jej budete zkracovat, řiďte se barevným značením vodičů.

Při montáži zesilovače na stěnu provlékněte připojený kabel otvorem, který pro něj připravíte. Pak naznačte polohu otvorů pro montáž, to jsou dva otvory na na přední straně. Zesilovač odeberte a montážní otvory vyvrtejte. Pro montáž na zeď použijte dodané hmoždinky a šrouby, otvory vrtejte vrtákem o průměru 6 mm. Poté šrouby zakryjte dodanými záslepkami.

Pro připojení k vrátníku a k napájecímu zdroji použijte dodané spojovací konektory. Konektor A je připojen ke čtyřžilovému kabelu od zesilovače. Do konektoru B zapojte speciální kablík pro připojení do vrátníku dodaný se zesilovačem a vývody napájecího zdroje 12 V. Speciální kablík zapojte do vrátníku a zapojte napájecí zdroj do sítě. Spojené konektory A a B lze umístit do krytu 2N IP interkomu. Konektory umožňují zapojení odizolovaných kabelů, konektor se otvírá zatlačením tenkého šroubováku na bílé plošky v jeho čele, uzavírá posunutím pohyblivé části štěrbinou na boku.

Na závěr je nutné ověřit funkčnost zařízení pomocí vhodného přijímače pro nedoslýchavé osoby nebo testeru komunikace pomocí magnetického pole, žádné další nastavení není nutné.

Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.
Zboží 527 / 1616